Ziekteverzuim is een steeds groter wordend probleem in Nederland. Soms ontstaan deze kwalen vanuit een verkeerde leefstijl zoals verkeerde voeding, te weinig lichaamsbeweging, te weinig slapen, het (verkeerd) gebruik van medicijnen etc. Soms ontstaan deze kwalen op de werkplek als gevolg van een verkeerde werkhouding,  te weinig ontspanning of voor een te lange tijd blootgesteld worden aan stress. Zeker nu mensen meer thuiswerken wegens Covid-19 is er soms te weinig aandacht geweest voor het inrichten van een geschikte werkplek thuis waardoor het aantal gezondheidsklachten toeneemt.

Acufit PRO is er ook voor mensen die kampen met uitvalsverschijnselen op het werk. U kunt bij ons voor een speciaal tarief zorg inkopen (indien uw werknemers niet zelf aanvullend verzekerd zijn) om het vaak onnodige en steeds meer toenemende ziekteverzuim terug te dringen*.

Onze unieke kijk op de situatie vanuit twee verschillende perspectieven zorgt snel voor een complete diagnose en een concreet behandelplan.

Indien u kosten maakt voor uw werknemers bij AcuFit PRO met specifiek als doel het terugdringen van ziekteverzuim valt dit buiten de personeelsvoorziening zoals onder het besluit uitsluiting Aftrek Omzetbelasting staat omschreven. Hierdoor komt u in vele gevallen in aanmerking voor belastingvoordelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

*Bij mensen waarbij de oorsprong van hun klachten niet te wijten is aan een arbeidsconflict of verziekte relatie met de werkgever.